Despre noi

SERVICII
      La prima vizita în cabinetul nostru, pacientilor li se întocmesc fise de anamneza, unde pacientii raspund în scris la întrebari generale, sociale si de interes medical. Alaturi de fisele de anamneza se ataseaza foaia de tratament unde medicul curant completeaza serviciul medical efectuat la fiecare sedinta si costul acestora.

Dupa întocmirea fiselor, pacientilor li se înmâneaza o trimitere catre un laborator de radiologie pentru efectuarea unei radiografii orto-pantomo-grafice.Dupa completarea acestor fise, pacientul este condus în sala de tratament unde medicul va stabili diagnosticul, planul de tratament si costul acestora.

Orice tratament trebuie precedat de un consult atent. Stabilirea diagnosticului si elaborarea unui tratament eficace se obtine doar printr-o colaborare strânsa între medic si pacient.

Consultatia clinica primara este mai apoi precedata de consultul de specialitate, radiografic, protetic, ortodontic, etc.
Orto-pantomo-grafia sau prescurtat uzual OPG, foloseste la identificarea structurilor osoase si se pot depista o sumedenie de afectiuni osoase, radiculare sau articulare. Aceasta radiografie este vitala si indispensabila pentru un tratament eficace si serveste ca element de comparatie pentru sedintele anuale de control stomatologic.

copyright © 2009 by Doru.All rights reserved
Servicii
Echipa

Galerie
CABINET STOMATOLOGIC
PRODENTA LUX
Contact